Silverette®

Silverette®, η ασημένια προστασία για τις θηλές

Αποτελούν την ιδανική λύση για να απολαύσετε τον θηλασμό. Το σχήμα τους έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία από μητέρες κι επαγγελματίες υγείας μαίες, γυναικολόγους, παιδιάτρους και σύμβουλους μητρικού θηλασμού. Έχουν patented στρογγυλεμένη άκρη, που εξυπηρετεί στην εργονομική εφαρμογή τους, στις θηλές. Η τεράστια επιτυχία που έχουν τα Silverette® σε περισσότερες από 28 χώρες, τα καθιστά best seller στην κατηγορία τους.

Τα ασημένια κυπελλάκια Silverette® είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν Κατηγορίας Ι – Κανονισμός 745/2017 (ΕU). Συμμορφώνονται με το νόμο (5.02.1934) που σχετίζεται με το διπλό σήμα κατατεθέν στα ασημένια προϊόντα και έχουν κοινοποιηθεί στον ΕΟΦ (Αρ. Πρωτοκόλλου 93310/06-10-2021).

Πρωτοποριακή συσκευασία

  • Η μικρή συσκευασία είναι πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον.
  • Ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι, ιδανική για θηλάζουσες (αν έχετε για παράδειγμα το μωρό στην αγκαλιά σας).
  • Κλείνει με απλό και ασφαλή τρόπο, χάρη σε δύο μαγνήτες.
  • Η απαλή αφή την κάνει πολύ ευχάριστη στη χρήση.
  • Με κωδικό QR: Σαρώστε τον και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος.
  • Η ειδική εσοχή μέσα στη συσκευασία θα κρατήσει τα Silverette® σας σε ασφαλές σημείο.
  • Το Instagram και το Facebook ενθαρρύνουν την επικοινωνία, μοιραστείτε την εμπειρία σας με την κοινότητά μας.

O-Feel™ και Silverette®
 

Τα o-feel είναι φτιαγμένα από υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικής ποιότητας. Προσφέρουν σε συνδυασμό με τα Silverette® μια πρωτόγνωρη αίσθηση και ιδανική επαφή στο δέρμα.

Ο σωστός τρόπος χρήσης των Silverette®

Ακολουθήστε τις οδηγίες και αφήστε το ασήμι να κάνει τα μαγικά του

Τρόπος Χρήσης

Αφήστε μερικές σταγόνες μητρικού γάλακτος σε κάθε κυπελλάκι και τοποθετήστε τα απευθείας πάνω στις θηλές σαν προστατευτικό κάλυμμα. Μπορείτε να τα φορέσετε μέσα από το σουτιέν σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω από επιθέματα θηλασμού.

Για να θηλάσετε

Αφαιρέστε τα ασημένια κυπελλάκια και ξεπλύνετε προσεκτικά τις θηλές σας εάν πιστεύετε ότι το μωρό σας μπορεί να ενοχληθεί από τα υπολείμματα γάλακτος (δεν είναι απαραίτητο). Μη χρησιμοποιείτε τα Silverette® μαζί με κρέμα γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να τα φθείρει ή να μειώσει την αποτελεσματικότητα τους.

Για να τα καθαρίσετε τα Silverette®

Το ασήμι έχει από μόνο του αντιμικροβιακή δράση και δεν χρειάζεται αποστείρωση. Μεταξύ των χρήσεων τα ξεπλένετε με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα γάλακτος. Αποφύγετε να τα τοποθετήσετε σε αποστειρωτή, να τα βράσετε και να τα φέρετε σε επαφή με χημικά ή αντισηπτικά γιατί τέτοιο μπορεί να βλάψει το ασήμι. Για να επαναφέρετε την αρχική λάμψη τους, φτιάξτε μια πάστα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα με μια μικρή ποσότητα νερού. Τρίψτε την προσεκτικά στα κυπελλάκια, ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε τα με μια απαλή πετσέτα.

Καθαρό ασήμι Sterling 925

Τα Silverette® είναι εύχρηστα, ασφαλή και υποαλλεργικά, επειδή είναι σφυρηλατημένα από ασήμι 925 και δεν περιέχουν νικέλιο. Το ασήμι 925 είναι το πιο καθαρό επεξεργάσιμο ασήμι που υπάρχει, για την ακρίβεια με το καθαρότερο ασήμι (999 ασήμι) είναι δυνατή μόνο η επαργύρωση υλικών των οποίων η δομή αποτελείται από άλλα υλικά που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος για εσάς

Τα Silverette®
REGULAR
Τα Silverette®
XL
Τα Silverette®
REGULAR
Τα Silverette®
XL
ΠΛΑΤΟΣ(cm)
4.5
5
ΥΨΟΣ(cm)
1.6
1.6
ΜΕΓΕΘΟΣΣΟΥΤΙΕΝ
Cup C ή μικρότερο
Μεγαλύτερο από Cup C
ΠΛΑΤΟΣ ΘΗΛΑΙΑΣ ΑΛΟΥ (cm)
< 4,5
> 4.5
Τα Silverette®
REGULAR
Τα Silverette®
XL
ΠΛΑΤΟΣ(cm)
4.5
5
ΥΨΟΣ(cm)
1.6
1.6
ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥΤΙΕΝ
Cup C ή μικρότερο
Μεγαλύτερο από Cup C
ΠΛΑΤΟΣ ΘΗΛΑΙΑΣ ΑΛΟΥ (cm)
< 4,5
> 4.5

Γιατί τα Silverette® είναι μοναδικά

Πρωτότυπα

Τα αυθεντικά ασημένια κυπελλάκια θηλασμού Silverette® με τον μοναδικό σχεδιασμό τους και τη στρογγυλεμένη κορυφή είναι αποτέλεσμα πολυετών μελετών από επαγγελματίες υγείας και θηλάζουσες.

Δοκιμασμένα

Πριν βγουν στην αγορά, ολοκληρώθηκε διετής έρευνα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάντοβα, στην Ιταλία.

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Τα Silverette® έχουν patented στρογγυλεμένη άκρη, που εξυπηρετεί στην εργονομική εφαρμογή τους, στις θηλές. Έχουν δοκιμαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε μέγεθος θηλής χωρίς να την πιέζουν.

Best Seller

Τα Silverette® είναι τα ασημένια κυπελλάκια θηλασμού με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Εύχρηστα

Κάθε κυπελλάκι είναι ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και προστασίας.

Ασφαλή

Κάθε κυπελλάκι ελέγχεται με ακρίβεια σε όλες τις διαδικασίες κατασκευής για να εγγυηθεί τη μέγιστη ασφάλεια για την τελική χρήστρια.

Χειροποίητα

Τα Silverette® σφυρηλατούνται, γυαλίζονται κι ελέγχονται ένα-ένα από τεχνίτες αργυροχόους, στην Ιταλία.

Φιλικά προς το περιβάλλον

Είναι low waste και αντικαθιστούν κάθε πλαστικό ή αναλώσιμο βοήθημα θηλασμού, καθώς διαρκούν για πάντα, χωρίς να χάνουν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Μοναδικά

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στρογγυλεμένη κορυφή και το ανατομικό σχήμα με τις αναδιπλωμένες άκρες που είναι αποτέλεσμα χρόνων συνεργασίας με επαγγελματίες και χρήστες τα καθιστούν μοναδικά.

Συχνές ερωτήσεις

Αυτές οι διαστάσεις έχουν αποδειχθεί ιδανικές επειδή:

  • Οι θηλές καλύπτονται τέλεια χωρίς να πιέζονται.
  • Κυπελλάκια με μικρότερες διαστάσεις τείνουν να φεύγουν από τη σωστή θέση και να μετακινούνται μέσα στο σουτιέν

Οι μαμάδες με μέγεθος σουτιέν μεγαλύτερο του Cup C και πλάτος θηλαίας άλου πάνω από 4,5cm χρειάζονται μεγαλύτερα Silverette® για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Γι'αυτό δημιουργήσαμε τα Silverette® XL.® Ο XL γεννήθηκε

Τα ιόντα αργύρου έχουν ισχυρά αντιμικροβιακές ιδιότητες και ταυτόχρονα εξαιρετικά χαμηλή τοξικότητα. Η αποτελεσματικότητα του ασημιού μπορεί να συγκριθεί με ένα αντιβιοτικό ευρέος φάσματος, χωρίς όμως να δημιουργεί ανθεκτικότητα στα μικρόβια. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια στα ανθρώπινα κύτταρα. Το ασήμι 925 είναι η πιο καθαρή μορφή ασημιού που μπορεί να σφυρηλατηθεί. Το ασήμι μας είναι πιστοποιημένο και συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους και τις διεθνείς οδηγίες.

Οι στρογγυλεμένες άκρες είναι πολύ σημαντικές για την άνετη εφαρμορή τους στο ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα της περιοχής.

Το ασήμι 925 είναι η πιο καθαρή μορφή ασημιού που μπορεί να σφυρηλατηθεί. Με το πιο καθαρό ασήμι 999 είναι δυνατή μόνο επαργύρωση, που σημαίνει ότι το αντικείμενο είναι από άλλα υλικά και καλύπτονται από ένα λεπτό στρώμα ασημιού. Ένα αντικείμενο από ασήμι 999 είναι πιο εύθραυστο και μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.

Όχι, δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν έχετε την αίσθηση ότι το μωρό σας ενοχλείται από τα υπολείμματα γάλακτος, σας προτείνουμε να ξεπλύνετε τις θηλές σας απαλά με ζεστό νερό μετά τη χρήση των Silverette®.

Το ασήμι έχει από μόνο του αντιμικροβιακή δράση και δεν χρειάζεται αποστείρωση. Μεταξύ των χρήσεων τα ξεπλένετε με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα γάλακτος. Αποφύγετε να τα τοποθετήσετε σε αποστειρωτή, να τα βράσετε και να τα φέρετε σε επαφή με χημικά ή αντισηπτικά γιατί τέτοιο μπορεί να βλάψει το ασήμι. Για να επαναφέρετε την αρχική λάμψη τους, φτιάξτε μια πάστα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα με μια μικρή ποσότητα νερού. Τρίψτε την προσεκτικά στα κυπελλάκια, ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε τα με μια απαλή πετσέτα.

Όχι, τα Silverette® δεν μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων γιατί μπορεί να χαλάσουν.

Όχι, τα αντησηπτικά και τα χημικά μπορεί να βλάψουν το ασήμι.

 

Τα Silverette® κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη. Σε Regular (για μέγεθος σουτιέν cup C ή μικρότερο και πλάτος θηλαίας άλου 4,5 cm) και σε XL (για μέγεθος σουτιέν μεγαλύτερο του cup C και πλάτος θηλαίας άλου > 4,5 cm).

Τα Silverette® μπορούν να χρησιμοποιηθούν και προληπτικά, ενώ παράλληλα, δροσίζουν το δέρμα και προστατεύουν από την τριβή με τα ρούχα. Ναι, συνιστούμε την προληπτική χρήση των Silverette® από την πρώτη μέρα.

Ναι, εάν έχετε αυξημένη ροή, τοποθετήστε τα επιθέματα στήθους πάνω από τα Silverette®. Το σουτιέν θηλασμού σας θα τα κρατήσει στη θέση τους.

Όχι, η αποτελεσματικότητα των Silverette® παραμένει ίδια, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τα χρησιμοποιείτε.

Όχι, τα Silverette® είναι υποαλλεργικά και δεν περιέχουν νικέλιο.

Η χρήση των Silverette® συμβάλλει στη λεγόμενη υγρή επούλωση των τραυματισμών στις θηλές, η οποία φαίνεται να υπερέχει έναντι της ξηρής επούλωσης. Η θεραπευτική αυτή ιδιότητα προκύπτει από τον γρηγορότερο πολλαπλασιασμό και τη μετανάστευση των επιθηλιακών κυττάρων στην πληγή σε ένα υγρό, αλλά καθαρό περιβάλλον. Παρ'όλα αυτά, κάποιες μαμάδες προτιμούν να φορούν τα Silverette® μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΚατηγορίεςΘΗΛΑΣΜΟΣ

Θηλασμός: Βασικές πληροφορίες

Όσο για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, μπορεί να έχετε ακούσει τις εμπειρίες άλλων γυναικών για το θηλασμό: λειτούργησε…

Διαβάστε περισσότερα+
ΚατηγορίεςΘΗΛΑΣΜΟΣ

Ραγάδες: Τι είναι και πως να τις προλάβετε

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε τι είναι οι ρωγμές του μαστού, πώς προλαμβάνονται οι ρωγμές του μαστού και, αν προκύψουν,…

Διαβάστε περισσότερα+
ΚατηγορίεςΘΗΛΑΣΜΟΣ

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Silverette® και των ψευδοθηλών σιλικόνης;

Ένα από τα πιο αγορασμένα είδη τα τελευταία χρόνια από τις θηλάζουσες μητέρες είναι οι ασπίδες θηλών για τον περιορισμό του επώδυνου φαινομένου…

Διαβάστε περισσότερα+

Επικοινωνία

Καλάθι αγορών Κλείσιμο