Silverette®

Μέθοδοι πληρωμής

1) Αντικαταβολή: Πληρώστε με μετρητά ή με τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα κατά την παράδοση (επιπλέον χρέωση = 3 €) – ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών ( ACS ) και πληρώνετε το τίμημα κατά την παραλαβή.

2) Μέσω Paypal

Η ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική κάρτα πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας SSL που διασφαλίζει την κρυπτογράφηση των τραπεζικών σας στοιχείων όταν μεταδίδονται μέσω του δικτύου. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στον Ιστότοπό μας ελέγχονται και αξιολογούνται από το Ίδρυμα Πληρωμών Paypal. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από το Ίδρυμα Πληρωμών Paypal.

3) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν μπορείτε να είστε στο σπίτι, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα παραγγελιών του  silverette.gr , για να επαληθεύσετε ότι όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πριν κάνετε την κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε δώστε στην τράπεζα το Όνομα και τον Αριθμό Παραγγελίας σας ως λόγο. Στη συνέχεια, στείλτε την απόδειξη κατάθεσης μέσω e-mail στη διεύθυνση sales@silverette.gr 

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:

Κάτοχος: Δήμητρα Κουτουμάνου 

Τράπεζα:  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR8101719080006908154681021

BIC:  PIRBGRAA

 

Κάτοχος: Δήμητρα Κουτουμάνου 

Τράπεζα:  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR9001101430000014300643948

BIC: ETHNGRAA

4) Μέσω πορτοφολιού Viva

Πληρώστε χρησιμοποιώντας περισσότερες από 30 μεθόδους (πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, paypal, τραπεζική κατάθεση, ψηφιακά πορτοφόλια, τοπικούς τρόπους πληρωμής και άλλα)

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Viva Wallet

Συμμόρφωση PCI

Με την κατάσταση συμμόρφωσης PCI DSS Level 1, τηρούμε τα πρότυπα ασφαλείας πληρωμών και συμβάλλουμε στην προστασία των δεδομένων πελατών.

Ως πλήρως συμβατός πάροχος υπηρεσιών PCI DSS Level 1 και κύριο μέλος και εξουσιοδοτημένος εκκαθαριστής Visa και MasterCard, το Viva Wallet συμμορφώνεται με τους κανονισμούς λειτουργίας των σχημάτων καρτών. Υπόκεινται επίσης σε ετήσιους ελέγχους από έναν αξιολογητή PCI Qualified Security, τη Visa, τη MasterCard και τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται.

 

Δυναμική τεχνολογία CVV

Το Dynamic CVV έχει γίνει βασικό όπλο ενάντια στις κακόβουλες συναλλαγές

Αντί να χρησιμοποιεί σταθερό τριψήφιο ή τετραψήφιο κωδικό στο πίσω μέρος της κάρτας, η τεχνολογία Dynamic CVV δημιουργεί έναν νέο κωδικό περιοδικά. Όταν ένας πελάτης είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια συναλλαγή, θα λάβει ένα SMS ή email με ένα μοναδικό βιογραφικό σημείωμα. Ο μοναδικός κωδικός λήγει μετά το ταμείο ή εντός των επόμενων ωρών.

 

Βιομετρική ασφάλεια

Η ενσωμάτωση βιομετρικών στοιχείων στη λύση πληρωμών μας προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας

Οι τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου της Microsoft παρέχουν μια ισχυρή και αξιόπιστη υπηρεσία επαλήθευσης προσώπου. Προσθέτοντας αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, διασφαλίζουμε ότι οι πληρωμές πραγματοποιούνται από τα αναμενόμενα άτομα, ελαχιστοποιώντας την απάτη στις συναλλαγές με κάρτα χωρίς δώρο.

 

Ασφάλεια Πληροφοριών

Εστιάζουμε σε όλες τις πτυχές της ασφάλειας των πληροφοριών στα συστήματα, τις υπηρεσίες και τα δεδομένα μας. Επεκτείνουμε τις απαιτήσεις συμμόρφωσης για να προσφέρουμε ένα μέγιστο επίπεδο ασφάλειας, ανθεκτικότητας και εμπιστοσύνης

Η υποδομή μας εφαρμόζει πολλαπλά επίπεδα προστασίας, χρησιμοποιώντας αποδεκτούς από τον κλάδο μηχανισμούς και βέλτιστες πρακτικές για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε:

  • Διαθεσιμότητα: υποδομή cloud με προστασία DDOS, εξισορρόπηση φορτίου και διαμορφώσεις DR.
  • Εμπιστευτικότητα: HTTPS και κρυπτογράφηση από σημείο σε σημείο, χρήση πιστοποιημένων μονάδων ασφαλείας υλικού, αυστηροί έλεγχοι διαχείρισης κλειδιών και εντοπισμός απάτης σε πραγματικό χρόνο.
  • Ακεραιότητα: Συναλλαγές με δακτυλικά αποτυπώματα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων, έλεγχος πρόσβασης και διαδικασία αναθεώρησης κώδικα.

 

Tokenization

Το tokenization είναι μια σημαντική τεχνολογική υπηρεσία που διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι δέχονται πληρωμές και χρησιμοποιούν δεδομένα πληρωμών

Tokenization είναι η διαδικασία αντικατάστασης ευαίσθητων δεδομένων με μη ευαίσθητα δεδομένα. Στον τομέα των πληρωμών, χρησιμοποιείται για την προστασία του PAN της κάρτας αντικαθιστώντας το με μια μοναδική ακολουθία αριθμών που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

 

Αλγόριθμος κατά της απάτης που βασίζεται σε AI

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κινδύνου που βασίζεται σε AI που ενσωματώνεται απευθείας στην πλατφόρμα πληρωμών μας

Η τεχνολογία ανίχνευσης απάτης με τεχνητή νοημοσύνη ενημερώνεται από κάθε συναλλαγή σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να προβλέψει κακόβουλες επιθέσεις πριν καν συμβούν, με αποτέλεσμα τη μείωση της απάτης κατά 70% ενώ αυξάνονται τα ποσοστά μετατροπής κατά 35%. Τα αποτελέσματα ανίχνευσης είναι απολύτως διαφανή, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς γιατί μπλοκαρίστηκε ή έγινε αποδεκτή μια συναλλαγή.

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Καλάθι αγορών Κλείσιμο